Πολιτική απορρήτου

www.greece-home.gr - Πολιτική σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Αυτή η πολιτική σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (η "Πολιτική") θα σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δικαιώματα απορρήτου σας και πώς σας προστατεύει ο νόμος. Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική πριν χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

Σε αυτήν την πολιτική:

Υπηρεσίες σημαίνει οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες, περιεχόμενο, δυνατότητες, τεχνολογίες ή λειτουργίες και όλες τις σχετικές ιστοσελίδες, εφαρμογές και υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Πλατφόρμα: οι ιστοσελίδες, οι εφαρμογές για κινητά, οι ιστοσελίδες για κινητά ή άλλες διαδικτυακές ιδιότητες μέσω των οποίων προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας.


         1. Ποια δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

Τα δεδομένα παρέχονται μέσω άμεσων αλληλεπιδράσεων

Εγγραφή και άλλα στοιχεία λογαριασμού

Όταν εγγραφείτε στην Πλατφόρμα, θα σας ζητηθεί μόνο η διεύθυνση email όνομα πρώτου ονόματος τηλεφώνου.

Επικοινωνία μέσω της λειτουργίας συνομιλίας στην πλατφόρμα μας

Όταν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα συνομιλίας για επικοινωνία με άλλους χρήστες, συλλέγουμε τις πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες μέσω αυτής της δυνατότητας.

Όταν συμφωνείτε ρητά να συμμετάσχετε σε περιστασιακές μελέτες αλληλεπίδρασης πελατών που διοργανώνονται από το www.greece-home.gr, θα καταγράψουμε την αλληλεπίδραση με την ομάδα μας. Για κάθε μελέτη που οργανώνεται από το www.greece-home.gr, θα σας παρέχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τον σκοπό για τον οποίο τα κάνουμε.


         2. Δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας

Όταν αλληλεπιδράτε με την πλατφόρμα μας ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συλλέγουμε αυτόματα τις ακόλουθες πληροφορίες για εσάς:

Πληροφορίες συσκευής

   - Συλλέγουμε πληροφορίες για συγκεκριμένες συσκευές, όπως έκδοση λειτουργικού συστήματος, μοναδικά αναγνωριστικά. Για παράδειγμα, το όνομα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε. Συσχετίζουμε τα αναγνωριστικά συσκευών με τον λογαριασμό σας www.greece-home.gr

Πληροφορίες Τοποθεσίας

   - Ανάλογα με τα δικαιώματα που παρέχονται στη συσκευή σας, εάν δημοσιεύσετε ένα άρθρο στην πλατφόρμα μας, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε αυτόματα πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία σας. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνολογιών για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, του GPS, των σημείων πρόσβασης Wi-Fi και των πύργων κινητής τηλεφωνίας. Τα δεδομένα τοποθεσίας σάς επιτρέπουν να βλέπετε άρθρα χρηστών δίπλα σας και σας βοηθά να δημοσιεύετε άρθρα από τον ιστότοπό σας.

Δεδομένα πελατών και σύνδεση

   - Τεχνικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) της συσκευής, της ζώνης ώρας και του λειτουργικού συστήματος. Θα διατηρήσουμε επίσης τα διαπιστευτήριά σας (δεδομένα εγγραφής, τελευταία αλλαγή κωδικού πρόσβασης, τελευταία επιτυχής σύνδεση), τον τύπο του προγράμματος περιήγησής σας και την έκδοσή σας.

Δεδομένα ροής κλικ

   - Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στην πλατφόρμα μας, η οποία περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες από τις οποίες έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας, την ημερομηνία και την ώρα κάθε επίσκεψης, τα διαφημιστικά πανό ή το περιεχόμενο που κάνατε κλικ, την αλληλεπίδρασή σας με αυτούς τους τύπους διαφήμισης, τη διάρκεια της επίσκεψης και τη σειρά με την οποία επισκέπτεστε το περιεχόμενο της πλατφόρμας μας.


         3. Δεδομένα τρίτων ή διαθέσιμες στο κοινό πηγές.

Λαμβάνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από διάφορα τρίτα μέρη και από δημόσιες πηγές, ως εξής:

   - Ορισμένες τεχνικές πληροφορίες και πληροφορίες χρήσης από παρόχους αναλυτικών στοιχείων, όπως η Google.

   - Στοιχεία επικοινωνίας για επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διαφημιστικά δίκτυα, όπως παρόχους δεδομένων σε σχέση με λειτουργίες και συνεργάτες υπηρεσιών. (Παράδειγμα: δεδομένα επιχειρηματικής δραστηριότητας)

   - Δεδομένα σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών της Πλατφόρμας, που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες ή τις συναλλαγές. (Παράδειγμα: δεδομένα που σχετίζονται άμεσα με τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα για την αποτροπή απάτης και την αναφορά τέτοιων περιπτώσεων σε αυτές τις οντότητες).


         4. Συλλέγουμε δεδομένα από ανηλίκους;

Οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για ανηλίκους κάτω των 18 ετών και δεν συλλέγουμε σκόπιμα δεδομένα από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν διαπιστώσουμε ότι ένα άτομο κάτω των 18 ετών μας έχει παράσχει προσωπικά δεδομένα, θα τα διαγράψουμε αμέσως.


         5. Γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν το επιτρέπει ο νόμος. Τις περισσότερες φορές, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

   - Εάν πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που πρόκειται να συνάψουμε ή έχουμε συνάψει μαζί σας ·

   - Εάν μας δώσετε τη ρητή συγκατάθεσή σας (για παράδειγμα, στην περίπτωση ηχογραφήσεων και βίντεο)

   - Όπου είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας παρέχουμε μια ασφαλή πλατφόρμα ·

   - Όταν πρέπει να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση ·

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα κατόπιν συγκατάθεσής σας. Εάν το πράξουμε, θα σας ενημερώσουμε για τον σκοπό και την κατηγορία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε όταν ζητάμε τη συγκατάθεσή σας.

Παρακάτω έχουμε περιγράψει πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τη νομική βάση στην οποία βασίζουμε. Εντοπίσαμε επίσης τα νόμιμα συμφέροντά μας, όπου χρειάζεται.


         6. Να παραχωρήσουμε πρόσβαση και να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας μας

   - Εάν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή το αναγνωριστικό email σας, θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη και να σας δώσουμε πρόσβαση στην Πλατφόρμα.

   - Εάν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook, χρησιμοποιούμε το επώνυμό σας και το επίθετό σας στο προφίλ σας στο Facebook και στη διεύθυνση email του Facebook για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη και να σας δώσουμε πρόσβαση στην Πλατφόρμα.

   - Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση email και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου (μέσω SMS) για να σας προτείνουμε προτάσεις και προτάσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

   - Επεξεργαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για την ορθή εκτέλεση της σύμβασής μας με εσάς και με βάση το νόμιμο ενδιαφέρον μας για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων μάρκετινγκ για να σας παρέχουμε Υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.


         7. Για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην πλατφόρμα

   - Χρησιμοποιούμε δεδομένα ροής κλικ για:

   - Σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο, όπως να σας παρέχουμε πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας.

   - Καθορίστε πόσο χρόνο ξοδεύετε και πώς περιηγείστε στην Πλατφόρμα για να κατανοήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να βελτιώσετε τις Υπηρεσίες μας βάσει αυτών των δεδομένων. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις σχετικά με το περιεχόμενο που μπορείτε να επισκεφτείτε με βάση το περιεχόμενο που κάνατε κλικ.

   - Παρακολούθηση και αναφορά της αποτελεσματικότητας της παροχής καμπανιών στους επιχειρηματικούς μας εταίρους και της εσωτερικής επιχειρηματικής ανάλυσης.

   - Αποτρέψτε την εμφάνιση πάρα πολλών από τις ίδιες διαφημίσεις στον ίδιο χρήστη.


         8. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα τοποθεσίας σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

   - Συγκέντρωση ανώνυμων και συγκεντρωτικών πληροφοριών σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά των χρηστών του www.greece-home.gr, συμπεριλαμβανομένου του σκοπού της επιχειρηματικής ανάλυσης, της τμηματοποίησης και της ανάπτυξης ανώνυμων προφίλ.

   - Για να βελτιώσουμε την απόδοση των Υπηρεσιών μας και να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο που στοχεύουμε σε εσάς. Για παράδειγμα - με δεδομένα τοποθεσίας, προβάλλουμε διαφημίσεις κοντά σας για να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας.

   - Για τη μέτρηση και την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασής σας με διαφημιστικά πανό τρίτων που τοποθετούνται στην πλατφόρμα μας.

Με τη βοήθεια των δεδομένων εγγραφής σας, που περιλαμβάνουν email και έναν αριθμό αναγνώρισης, προσδιορίζουμε τις διάφορες συσκευές (όπως προσωπικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablet) μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα. Αυτό μας επιτρέπει να συσχετίσουμε τη δραστηριότητά σας στην πλατφόρμα σε διαφορετικές συσκευές και μας βοηθά να σας προσφέρουμε μια κατάλληλη εμπειρία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Επεξεργαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες με βάση το νόμιμο ενδιαφέρον μας για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην πλατφόρμα μας και στην ορθή εκτέλεση της σύμβασής σας μαζί σας.


         9. Για να σας παρέχουμε μια ασφαλή πλατφόρμα

    - Χρησιμοποιούμε δεδομένα καταγραφής και μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών για τη διαχείριση και την προστασία της πλατφόρμας (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της πρόληψης της απάτης, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της αναφοράς και της φιλοξενίας δεδομένων).

   - Αναλύουμε τις επικοινωνίες που πραγματοποιούνται μέσω της λειτουργίας συνομιλίας μας για την αποτροπή απάτης και την προώθηση της ασφάλειας, αποκλείοντας ανεπιθύμητα μηνύματα ή καταχρηστικά μηνύματα που μπορεί να σας αποσταλούν σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Επεξεργαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για την ορθή εκτέλεση της σύμβασής μας μαζί σας, για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και με βάση το νόμιμο ενδιαφέρον μας για την πρόληψη της απάτης.


         10. Για να σας παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών

    - Καταγράφουμε τις συνομιλίες σας με τα μέλη της ομάδας σχέσεων πελατών ή με τα μέλη της ομάδας πωλήσεων, μόνο υπό την επιφύλαξη της ρητής συμφωνίας σας.

    - Εάν συμφωνείτε να συμμετάσχετε σε μελέτες αλληλεπίδρασης πελατών, που διοργανώνονται περιστασιακά από το www.greece-home.gr, θα κινηματογραφήσουμε την αλληλεπίδρασή σας με την ομάδα μας προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, τον πελάτη μας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω για να αναλύσουμε περαιτέρω την αλληλεπίδρασή σας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ή τα μέλη της ομάδας πωλήσεων (ανάλογα με την περίπτωση) και για να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της ομάδας μας εξυπηρετούν τους πελάτες www.greece-home.gr

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και δωρεάν, στέλνοντας ένα αίτημα στη διεύθυνση www.greece-home.gr, στα στοιχεία επικοινωνίας [email protected] Όλες οι δραστηριότητες επεξεργασίας που έχουν πραγματοποιηθεί έως τη στιγμή της ανάκλησης της συγκατάθεσης παραμένουν σε ισχύ.


         11. Πώς θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στη δήλωση απορρήτου μας;

Ενδέχεται να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική από καιρό σε καιρό. Θα δημοσιεύσουμε αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email ή της πλατφόρμας. Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού και επιλέγοντας τη διαγραφή του λογαριασμού.


         12. Τα δικαιώματά σας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε δικαιώματα βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω δικαιώματα, μεταβείτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού / απορρήτου ή επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το [email protected]

Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (συνήθως αναφέρεται ως "αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων"). Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που έχουμε για εσάς και να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.

Το δικαίωμα να ζητήσουμε τη διόρθωση τυχόν δεδομένων που έχουμε για εσάς .

Το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στα ακόλουθα σενάρια: (α) εάν θέλετε να προσδιορίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων σας. (β) εάν χρησιμοποιούμε τα δεδομένα παράνομα · (γ) εάν πρέπει να διατηρήσετε τα δεδομένα, ακόμη και αν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, επειδή τα χρειάζεστε για να αποδείξετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις · ή (δ) αντιτίθεστε στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νομικούς λόγους για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να διαγράψουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να συνεχίσουμε την επεξεργασία τους. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν έχετε ασκήσει με επιτυχία το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (δείτε παρακάτω) εάν έχουμε επεξεργαστεί παράνομα τα στοιχεία σας. ή εάν απαιτείται να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με την τοπική νομοθεσία. Λάβετε υπόψη ότι για ορισμένους σκοπούς, απαιτείται από νομική άποψη να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας.

Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν βασίζεστε σε νόμιμο συμφέρον (ή σε τρίτο μέρος) και υπάρχει κάτι σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας που σας κάνει να επιθυμείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για αυτόν τον λόγο καθώς εσείς πιστεύετε ότι έχει αντίκτυπο στα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για την επεξεργασία των πληροφοριών σας που υπερβαίνουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.

Το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτο μέρος. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτο μέρος της επιλογής σας τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, συνήθως χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες αρχικά δώσατε τη συγκατάθεσή σας για χρήση ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να συνάψουμε συμβόλαιο με εσάς.

Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν επηρεάζει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει βάσει προηγούμενης συγκατάθεσης.

Δεν υπάρχει κανονική χρέωση: δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος εάν το αίτημά σας είναι προφανώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, ενδέχεται να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας σε αυτές τις περιπτώσεις.

Προθεσμία απάντησης: Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα εντός ενός μηνός. Περιστασιακά, μπορεί να χρειαστούν περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή εάν έχετε υποβάλει πολλά αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε και θα σας ενημερώσουμε.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, προτού υποβάλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων, εκτιμούμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε πρώτα τα προβλήματά σας. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων χρησιμοποιώντας το [email protected]


         13. Επικοινωνία και μάρκετινγκ

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, SMS ή ειδοποίησης εντός εφαρμογής σχετικά με τις Υπηρεσίες / Πλατφόρμα για να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα, για να σας ενημερώσουμε εάν η καταχώριση της διαφήμισής σας είναι αποτελεσματική / έχει λήξει και να άλλα μηνύματα συναλλαγών σε σχέση με τις Υπηρεσίες μας. Επειδή είναι επιτακτική ανάγκη να σας παρέχουμε τέτοια συναλλακτικά μηνύματα, ενδέχεται να μην μπορείτε να εξαιρεθείτε από τέτοια μηνύματα.

Ωστόσο, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να στέλνουμε την επικοινωνία μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο απενεργοποίησης στο email ή στα SMS που αποστέλλονται ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις επικοινωνίας στον λογαριασμό σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το [email protected]

Ενδέχεται να λάβετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από εμάς εάν:

   - Έχετε ζητήσει τέτοιες πληροφορίες από εμάς.

   - Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα ή τις υπηρεσίες μας.

   - Μας παρείχατε τις λεπτομέρειες όταν συμμετείχατε σε έναν διαγωνισμό. ή

   - Έχετε εγγραφεί για μια προσφορά.


         14. Πάροχοι υπηρεσιών τρίτων: Χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών μας, όπως εξοπλισμό αποθήκευσης cloud, όπως Amazon Web Services και Microsoft Azure.

Οι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να βρίσκονται εντός ή εκτός της περιοχής "ΕΟΧ".

Πραγματοποιούμε ελέγχους σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών και τους απαιτούμε να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα αντιμετωπίζουμε σύμφωνα με το νόμο. Δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και τους επιτρέπουμε μόνο να επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Παροχείς διαφήμισης και Analytics: Προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, μερικές φορές θα διανείμουμε τις μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας σε παρόχους αναλυτικών δεδομένων που μας βοηθούν να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα υποκείμενα των δεδομένων χρησιμοποιούν την πλατφόρμα / την υπηρεσία μας. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας μαζί τους με έναν μη αναγνωρίσιμο τρόπο για την παρακολούθηση και την αναφορά της αποτελεσματικότητας της παράδοσης καμπάνιας στους επιχειρηματικούς μας εταίρους και για εσωτερική ανάλυση των εταιρειών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους διαφημιζόμενους και τους παρόχους αναλυτικών στοιχείων, ανατρέξτε στην Πολιτική cookie.

Φορείς ποινικής έρευνας, δημόσιες αρχές και άλλοι: ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε φορείς ποινικής έρευνας, δημόσιες αρχές και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη που συμμορφώνονται με νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις. Μπορούμε να επιλέξουμε να πουλήσουμε, να μεταφέρουμε ή να συγχωνεύσουμε τμήματα της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Εναλλακτικά, ενδέχεται να επιδιώξουμε την απόκτηση ή τη συγχώνευση με άλλες επιχειρήσεις. Εάν προκύψει αλλαγή στην εταιρεία μας, τότε οι νέοι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου.

Δημόσιες διαθέσιμες πληροφορίες: Όταν δημοσιεύετε ένα αντικείμενο προς πώληση χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες μας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ορατές ορισμένες προσωπικές πληροφορίες σε άλλους χρήστες του www.greece-home.gr. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το επώνυμό σας, το όνομα, τη διεύθυνση email, την τοποθεσία και τον αριθμό επικοινωνίας. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχετε σε άλλους χρήστες ενδέχεται να κοινοποιούνται πάντα σε αυτούς με άλλους, γι 'αυτό ασκείτε διακριτική ευχέρεια ως προς αυτό.



         15. Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας και για πόσο καιρό;

Τα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς θα αποθηκεύονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία τόσο εντός όσο και εκτός του ΕΟΧ, σε ασφαλείς διακομιστές, για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Για παράδειγμα - για την ταχεία κατασκευή ιστότοπων ή εφαρμογών για κινητά.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένης της τήρησης οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή αναγκών αναφοράς.

Κατά τον καθορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης για προσωπικά δεδομένα, λαμβάνουμε υπόψη την αξία, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών σας δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης που προκαλείται από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις νομικές απαιτήσεις. εφαρμόσιμος.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την περίοδο διατήρησης των δεδομένων σας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το [email protected]


         16. Τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σχετικά με την ασφάλεια της επεξεργασίας

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές και έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα και απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Το www.greece-home.gr αξιολογεί συνεχώς την ασφάλεια του δικτύου και την επάρκεια του εσωτερικού του προγράμματος ασφάλειας πληροφοριών, το οποίο έχει ως στόχο: (α) να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από τυχαία ή παράνομη απώλεια, πρόσβαση ή αποκάλυψη. (β) προσδιορίζει εύλογα προβλεπόμενους κινδύνους ασφαλείας www.greece-home.gr · (γ) ελαχιστοποιεί τους κινδύνους ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης κινδύνου και περιοδικών δοκιμών. Επιπλέον, διασφαλίζουμε ότι όλα τα δεδομένα πληρωμής είναι κρυπτογραφημένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL.

Λάβετε υπόψη ότι παρά τα μέτρα που έχουμε εφαρμόσει για την προστασία των δεδομένων σας, η μεταφορά δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή άλλων ανοιχτών δικτύων δεν είναι ποτέ απόλυτα ασφαλής και υπάρχει κίνδυνος η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη.


         17. Σύνδεσμοι προς ιστότοπους τρίτων

Η πλατφόρμα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους ή εφαρμογές τρίτων. Εάν κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, λάβετε υπόψη ότι κάθε μία από αυτές τις σελίδες ή εφαρμογές θα έχει τη δική της πολιτική απορρήτου. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους / εφαρμογές και δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτές τις πολιτικές. Όταν αποχωρείτε από την πλατφόρμα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.


         18. Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων, χρησιμοποιώντας το [email protected] ή μέσω της ενότητας Υποστήριξη της πλατφόρμας μας.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να στείλετε μια επιστολή στη διεύθυνση μας: [email protected]

E-Mail: [email protected]

Για τοπικά ζητήματα προστασίας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή που εκπροσωπείται από:

Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Ιστοσελίδα: www.greece-home.gr